2013. február 10., vasárnap

1%

Kedves Családok!

Ebben az évben is szabadon rendelkezhetünk adónk 1%-áról. A dunaújvárosi Göllner Mária Waldorf Pedagógiai Alapítvány arra kéri Önt, hogy támogassa munkáját adója 1%-ával!

Mire költjük az 1%-os felajánlásokat?

-A Göllner Mária Waldorf Pedagógiai Alapítvány a Csigadombi Waldorf Óvoda támogatása mellett az iskolaalapítást is céljául tűzte ki. A jövőben fontos feladatunk, hogy olyan támogatói hátteret teremtsünk, mely segítségével az iskolaindítás alapfeltételei megvalósulhatnak.

-Meghívott előadóink segítségével fogódzót nyújtunk a gyermekneveléssel járó problémák megértéséhez és megoldásához, az egészséges testi, lelki és szellemi fejlődéshez.

-Játszóházaink és családi programjaink alkalmával változatos és színes időtöltést kínálunk az érdeklődőknek.

Ha Ön úgy dönt, hogy a törvény által kapott lehetőséggel élni kíván és az 1% felajánlásával szervezetünket szeretné támogatni, akkor a mellékletben található kitöltési útmutató és rendelkező nyilatkozat segítségére lesz.

A kedvezményezett adószáma: 18494280 - 1 - 07
A kedvezményezett szervezet neve: Göllner Mária Waldorf Pedagógiai Alapítvány

Hiszünk magunkban és az Önök által nyújtott segítségben, melynek köszönhetően céljaink megvalósulhatnak!

Köszönjük!

Waldorf Szülői Kör - Dunaújváros

Kérlek benneteket, küldjétek tovább ismerőseiteknek! Köszönöm!



Kitöltési útmutató

az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozathoz

A rendelkező nyilatkozatra a következő adatokat kell írnia, ha minket választott:
A kedvezményezett adószáma: 18494280 - 1 - 07
A kedvezményezett szervezet neve: GÖLLNER MÁRIA WALDORF PEDAGÓGIAI ALAPÍTVÁNY
Technikai szám: esetünkben ezt nem kell kitöltenie

Az adózónak a következő lehetőségei vannak a nyilatkozattételre:

2014. május 20-ig rendelkezhet adója 1%-ról alapítványunk részére. Ezt különböző módokon teheti meg:
  • Papíralapú bevallásnál kérjük töltse ki a bevallás részét képező EGYSZA lapot. Kérjük a EGYSZA lapra írja be alapítványunk adószámát: 18494280-1-07. Ez esetben az egy százalékról való rendelkezése megtörtént, kérjük adja postára adóbevallását a lakóhelye szerint illetékes NAV igazgatóság címére 2014. május 20-ig.
  • Ha munkáltatója vallja be az Ön adóját, akkor az 1 %-ról rendelkező nyilatkozatát a munkáltatójához kell eljuttatnia. A rendelkező nyilatkozatot ebben az esetben borítékba kell tennie, a borítékon fel kell tüntetnie a saját nevét, címét, adóazonosító jelét, (ami az Ön adókártyáján szerepel), a boríték hátoldalán a leragasztott felületet keresztben alá kell írnia.
  • Elektronikus úton is benyújthatja bevallását. Az 1 %-ról  ebben az esetben az adóbevallás  5. oldalán, a EGYSZA lapon rendelkezhet. Kérjük a EGYSZA lapra írja be alapítványunk adószámát: 18494280-1-07 . Az adóbevallás formanyomtatványa és a kitöltőprogramok az NAV honlapjáról letölthetők.
  • Amennyiben adóbevallásával együtt nem rendelkezett adója egy százalékáról, vagy a rendelkező nyilatkozatot elfelejtette csatolni, akkor kérjük tegye borítékba rendelkező nyilatkozatunkat és utólag 2014. május 20-ig külön küldje el postán az adóhivatalnak. Ebben az esetben a borítékon fel kell tüntetnie a saját nevét, címét, adóazonosító jelét, (ami az Ön adókártyáján szerepel), a boríték hátoldalán a leragasztott felületet keresztben alá kell írnia. Rendelkezését elektronikus úton is pótólhatja a 12EGYSZA lapon.

Köszönjük támogatását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése